Utlånsordning av sko og utstyr

Postet av Bærekraftig Bydel den 30. Jan 2023

I Utleirahallen kan du låne sko, både til aktivitet i hallen og fotballskao til kunstgressbanen. Det er også knesbeskyttere og leggskinn tilgjengelig. Om man låner utstyret i en time under aktiviteten eller en lengre periode er opp til brukerne. Utstyret er tilgjengelig for å øke aktiviteten slik at alle kan delta. 

Noen har glemt skolene sine, mens andre har ikke sko som passer. Ordningen er til for å aktivisere alle, selv om de ikke har utstyr tilgjengelig. Vi ønsker med dette å sette fokus på å redusere utstyrspresset. Det skal være akseptert å bruke lånesko og annet brukt utstyr. 

Skoene er gitt av medlemmer og andre som har sko som ikke brukes. Noe er kjøpt brukt og noe har vi fått fra sportsbutikker. Vi har også fått gaver fra næringslivet for å kjøpe utlånsutstyr. 

Ordningen er 100% tillitsbasert. Noen ganger er det sko på avveie, og noen sko blir utslitt. Vi ønsker derfor kontinuerlig påfyll av sko. Det kreves noe å ha gode sko til alle føtter og størrelser, uansett aktivitet. 
Har du lyst til å bidra med å gi bort sko kan du ta kontakt med Utleirahallen eller putte skoene i innsamlingsboksen utenfor kiosken. 

Utlån av sko og utstyr er flyttet til garderobegangen ved garderobe 6-8, med skilting som vist under.

Det er også utlån av spill i Utleirahallen

Bidragsytere
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.