Matutlevering i Utleirahallen

Postet av Bærekraftig Bydel den 22. Jan 2023

Hjertevenn har i samarbeid med Utleira Idrettslag og Matsentralen i Trondheim matutlevering
- Mandager fra kl 14.00
- Fredager fra kl 14.00  

I 2022 har det blitt delt ut ca 25 tonn med mat gjennom året. Mesteparten av maten har kommet fra Matsentralen i Trondheim, men vi har også mottatt mat fra butikker og distributører. I 2022 fikk ordningen støtte fra IKEA for å oppgradere kjøkkenet som brukes til matutlevering for å ha mulighet til å øke kapasiteten. I starten av 2023 har det blitt satt ukentlige rekorder og det har enkeltuker blitt utlevert langt over 1 tonn med mat. 

Målgruppe for tiltaket
Målgruppen er familier og enkeltpersoner med lav inntekt i forhold til nødvendige kostnader. Vi ser at flere som tidligere har klart seg greit med sin inntekt, nå søker hjelp etter prisøkninger på mat, drivstoff, strøm og p andre varer som følge av dette. 

Registrering
Det er viktig at alle som henter mat skal registrere seg. Dette for å dokumentere hvor maten blir av. Det er viktig å registrere fornavn eller etternavn, antall familiemedlemmer, bydel man bor i og hvor mange oser mat man har hetet.

Regler
Reglene hos oss er enkle.  Det er maks to vanlige bæreposer pr familie. Videre er det maks to middager man kan hente og ellers maks to av hvert produkt. 

Bidragsytere i tabellen under
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.